2.3.12

March

Happy Birthday

Hye readers, you know what hari genaplah usia blog ini berumur 3 tahun. So so ely decide nak hadiahkan dia wajah baru. Lihat lihat blog ini nampak biru. hehe Simple present from ely dengan simple design. Well ely memang tak berapa minat nak letak header. Cukup sekadar sedap mata memandang. Okay sekarang dah bulan MARCH. Ada banyak sangat perkara baru berlaku dalam bulan March ini seperti background blog baru, bakal menjadi student UiTM Puncak Perdana esok, semakin dekat dengan dia and many more. Harap semua berjalan dengan lancar di bawah keredaan Nya. Aminn Well sedang memikirkan apakah hadiah yang sesuai kepada Ibu dan Ayah yang bakal meyambut harijadi pada 8 and 5 March. Ha lupa nak bagitahu jawapan teka teki yang dalam entry ini. Jawapan dia orang usung jenazah. Kan ramai pemandu seorang je penumpang. Hee well till then. Sayonaraa.


note : dekat susah jauh pun susah.

No comments:

Post a Comment

ulasan pembace

Blue Flower Design Pointer