10.12.11

Untungnya Saya

KENYATAAN.

Susah bila life someone ALWAYS talk about other's belonging. Nah speaking faham? Maksud nya ada seorang hamba ALLAH selalu menceritakan sesuatu hak orang lain yang bukan milik dia. Sedangkan dia seperti ARIF lagi BIJAKSANA mengetahui hati dan budi hak orang itu lebih lama walhal tak sampai beberapa tahun pun sudah mempercayai hak orang lain itu dan menyerahkan seluruh jiwa raganya dan MACAM MACAM LAGI kepada hak orang itu. Ely rasa beruntung sangat sebab mempunyai seseorang yang digilai oleh seseorang itu. Ely almost done with her. Ely never care on what she said contohnya "U never know the truth if u konw kau akan menggila" come on lah ada lagi ke dekat bumi yang sedia kala punya banyak masalah dan ada yang nak menambah masalah lagi seperti seorang perempuan yang menjatuhkan dan merampas hak perempuan lain. Kita ni satu kaum hawa kenapa harus bersikap such an annoying person. Kenapa, bila kita jadi macam tu that kaum Adam yang kau sanjung tu akan patah balik dekat kau? Yes kau memang tak pernah cakap untuk dia stay dengan kau sebab kau tahu yang dia tidak akan stay dengan kau kan and nanti kau yang sakit hati? and kau tahu siapa yang lebih dia perlukan. Nah emo plak ely. Btw this entry ely tak point anyone cume siapa makan Mars chocolate dia terasa kemanisannya. ;)


note : If, I say I wanna do that thing i'll do it without think any others opinion. Sorry.

No comments:

Post a Comment

ulasan pembace

Blue Flower Design Pointer