25.4.11

Saya nak ada band lah

MENGARUT
Best nye if satu hari ely diberi peluang untuk buat band sendiri. Ely tak nak jadi vocalist tapi just nak jadi pemain keyboard. Comel tak? hee ala bukan keyboard yang kat pc korang tuh tapi yang ala piano kecil tuh.. Nak main  sambil goyang2 kepala macam band dekat luar tuh. Ha tengok cerita Go Mi Nam tak? Yang Korea tuh. Cool doh. haha annoying lah perempuan ni.

Go Mi Nam


Yamaha Keyboard PSR-E22


nak kumpul duit sebanyak 710 RINGGIT MALAYSIA nak beli ini keyboard di sini free stand lagi kot. Awesome! Lepas itu baru lah join jamming dengan bunk face. haha lepas tu buat live band dekat the curve. hahaha tinggi nya cita-cita perempuan ni. Padahal tahu note marry had a lil lamb je kot nak perfom dekat the curve. puihh! Okay lah cukup. One more paper to go. hee till then gtg.

note : kau kenapa suka saiko ely ye? dengki dengan hidup ely ye manusia.

No comments:

Post a Comment

ulasan pembace

Blue Flower Design Pointer