23.1.11

Great time with great people

Tinky Winky


Selepas seharian penat bergaduh sakan sebab anda maka ely dipujuk dengan penuh jaya oleh jejaka di atas untuk ke Mesra Mall yang okay lah.Din (muka separuh bukan bermakna dia tak kacak), Mat Pek (Pemakai Spek), Azam (Berbaju purple mcm katang kot) and Mr.Ab ( important person in charge). Actually this time malu tersipu-sipu ely.hee Tengok gambar dah tau konon tak nak masuk sekali in this picture padahal dalam hati minta-minta elok muka ely time tu haha.gtg later with more picture bye!


note : sorry its about my life and he is part of my life too so go away as far as you can 

1 comment:

  1. sumpah sweet link..i love u...
    -awa-

    ReplyDelete

ulasan pembace

Blue Flower Design Pointer